ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ

Διακεκριμένο στέλεχος στον τομέα της επικοινωνίας, o Δημήτρης Μιχόπουλος είναι Vice President of Reputation και μέλος στο ΔΣ του CEO Clubs στην Ελλάδα καθώς επίσης Founding Partner του Your Directors Club (YDC). Είναι ευρέως αναγνωρισμένος σε επίπεδο thought leadership και διακρίνεται για την ικανότητά του να ηγείται κορυφαίων οργανισμών, την προσήλωση στη δημιουργία διατηρήσιμης υπεραξίας και την οραματική του προσέγγιση σε θέματα στρατηγικής.

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, διετέλεσε έως πρόσφατα Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mullenlowe Athens, ενώ από το 2014 έως το 2020 κατείχε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη Weber Shandwick.

Από το 2012 και έως τις αρχές του 2014 εργάστηκε ως Σύμβουλος Διοίκησης στον ΟΠAΠ, επιβλέποντας το Marketing και την Εταιρική Επικοινωνία του ομίλου, ενώ για τα εννέα προηγούμενα χρόνια κατείχε τη θέση του Corporate Affairs Director στη Vodafone.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε στη Unilever όπου και παρέμεινε για πέντε συναπτά έτη, διευρύνοντας τον πολυδιάστατο ρόλο του. Επίσης, έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing στην Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων.

Έχει συμμετάσχει ως διακεκριμένος ομιλητής σε σημαντικά διεθνή συνέδρια και έχει παραδώσει διαλέξεις για θέματα Management ως καθηγητής στο Αμερικάνικο Κολέγιο της Ελλάδος – Deree College.

Είναι κάτοχος MSc Quality Management και BSc General Business & Management and Organizational Behavior. Επιπλέον έχει παρακολουθήσει εξειδικευμένα μαθήματα ηγεσίας στο IMD Business School της Λωζάνης.